Tatar Tayyan İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. Ancak geleceği düşünebilen milletler, yaşamak ve ilerlemek imkanlarına kavuşurlar (ATATÜRK).

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: 17 Kişilik Lüks araçlarla sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: halı saha mevcut
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tatartayyanio.meb.k12.tr

Adres - YUKARIMOLLAHASAN MAH. 7 KÜME SK. TATAR TAYAN ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 9/1 ÖZALP / VAN

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisleri ve köy minibüsleri ile sağlanmaktadır. Ulaşım kış aylarında dahil sorunsuz gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 45 km , İlçe merkezine 8 Km uzaklıktadır.